Velkommen til ny kollega i UIIV projektet

Velkommen til ny kollega i UIIV projektet

Mit navn er Morten Relster og jeg har været innovations- og entreprenørskabslærer de sidste 8 år på Sct Hans skole, Odense. Her har jeg endvidere været projektleder på flere udviklingsprojekter, og jeg nærer stor passion for projektbaseret undervisning og elevcentrerede undervisningsforløb.

 

Mine arbejdsopgaver i UIIV vil primært være at indsamle og samle op på undervisningsforløb I indsender til projektets materialeplatform, rette til så iværksætteri er i fokus og at bruges som sparringspartner for partnerskolerne ved udvikling eller tilpasning af iværksætteriforløb.

 

Jeg ser frem til at møde flere af jer, når tid kommer, men tøv ikke med at kontakte mig på mail morten@ffefonden.dk eller på telefon 23399675.